СПІВПРАЦЯ У НАПРЯМКУ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА ГОСПОДАРСТВАМИ
РОЗМІЩЕНО 01.03.2019
Державне дослідне підприємство Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України є єдиним вітчизняним виробником бактеріальних заквасок для молочної продукції і звертається з пропозицією співпраці у напрямку переробки молока господарствами України із застосуванням бактеріальних заквасок «Іпровіт»
Зважаючи на попит та зацікавленість окремих підприємств у придбанні заквасок для виготовлення кисломолочної продукції державне дослідне підприємство Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України пропонує бактеріальні закваски «Іпровіт» широкого асортименту для виробництва йогурту, сирів, в т.ч. твердих, кефіру, сметани, ряжанки та ін.
Детальний перелік продукції та характеристики продуктів, інша актуальна інформація щодо виробництва розміщена на офіційному веб-сайті за посиланням :https://www.iprovit-shop.com.ua
Використання заквасок «Іпровіт» гарантує стабільну якість та збільшення виходу готової продукції. При необхідності будуть надаватись консультації з питань технологічних процесів при застосуванні заквасок.