Районна газета

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАХОДІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ, ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ НА ПЕРІОД ЗАГОТІВЛІ КОРМІВ УРОЖАЮ 2020 РОКУ

До відома керівників сільсько-господарських підприємств усіх форм власності району

Відповідно до статей 34, 35 Закону України «Про охорону праці», підпункту 8 пункту "б" частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 4,5 Закону України «Про пожежну безпеку», статей 6,7 Закону України  «Про дорожній рух» з метою попередження травм, пожеж, дорожньо-транспортних пригод в агропромисловому виробництві Сумської області в період заготівлі кормів доводимо до відома та використання в роботі рекомендації щодо проведенняорганізаційно-технічних заходів з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху на період заготівлі кормів врожаю 2020 року:

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАХОДІВ З НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ВИПАДКІВ COVID-19 В ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ ВЕСНЯНО-ПОЛЬОВИХ РОБІТ

На виконання Постанов Кабінету Міністрів України № № 211, 215 рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 та постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сумської обласної державної адміністрації від 12.03.2020 щодо здійснення заходів щодо запобігання поширенню серед населення області захворювань, спричинених COVID 2019, керуючись стст.7,22,30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ст.8, 9, 10,11, 18,33,34 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області доводить до Вашого відома рекомендації щодо проведення на підпорядкованих об’єктах профілактичних та протиепідемічних заходів в період проведення весняно-польових робіт:

ЗАГОТІВЛЯ, ПЕРЕРОБКА ТА КООПЕРАЦІЯ У ТРАВ’ЯНОМУ БІЗНЕСІ

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств усіх форм власності та інших зацікавлених осіб, які працюють на території району!

Повідомляємо, що 28.02.2020 Центром інформаційної підтримки бізнесу
м. Суми буде проведено практичний семінар на тему: «Заготівля, переробка та кооперація у трав’яному бізнесі».

Захід орієнтований на власників індивідуальних селянських та фермерських господарств, а також представників малого бізнесу та середніх агрофірм, які бажають диверсифікувати та підвищити рентабельність своєї діяльності.

Початок заходу о 10-00 год.

Збір та реєстрація учасників о 9-00 до 9-40 год. за адресою: м. Суми, вул. Покровська, 9/1. Конгрес-центрі СумДУ.

Зазначену інформацію просимо довести до керівників сільськогосподарських підприємств усіх форм власності та інших зацікавлених осіб, які працюють на території району.

Участь у семінарі безкоштовна, реєстрація обов'язкова за посиланням: https://eu.jotform.com/build/200224199808355

ПРО ПРИЙМАННЯ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ЗА ПРОГРАМОЮ РОЗВИТКУ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ТА СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД ДО 2020 РОКУ

РОЗМІЩЕНО 11.10.2019

Доводимо до Вашого відома, що на виконання Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року (далі – Програма), затвердженої рішенням Сумської обласної ради від 07.10.2016 (зі змінами), з 4 жовтня 2019 року комісія з питань виконання заходів Програми розпочала приймання заявок та документів, що додаються до них, на одержання фінансової підтримки за напрямками:

ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ «ДИКИЙ МЕД»

РОЗМІЩЕНО 13.08.2019

17-18 серпня 2019 року на території смт. Зноб-Новгородське Середино-Будського району селищною радою буде проведено щорічний еко-фестиваль «Дикий Мед» (далі – фестиваль).

Метою фестивалю є ознайомлення з туристичним і культурним потенціалом району та громади, налагодження зв’язків між виробниками меду та екологічно чистої продукції різних районів, обміну
досвідом та презентацією території, що займає громада, як екологічно чистої.